Відомий український музикант, співак, автор і засновник декількох гуртів, серед яких "Тартак", "Був'є", "ОлІв'є", показав, як сильно скучив за мирним життям.

На своїй сторінці в Instagram Олександр розмістив фото з дівчатами із гурту "Три троянди", з якими розпочинав до війни концертну діяльність. Співак позує у костюмі, і виглядає дуже задоволеним.

Олександр Положинський. Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi/
Олександр Положинський. Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi/

Він написав, що фотографії цій два роки, він красивий, бо схудлий у новому дорогому костюмі вперше виступив зі своїми талановитими красунями (бо вони завжди прекрасні).

На жаль, нам не вдалося дати багато концертів разом, тому ті, які відбулися, для нас особливо цінні. Скучив за дівчатами - в грудні буде рік, як ми не бачилися. Сподіваюся, після Перемоги, яка буде раніше, ніж ми очікуємо, ще не раз вийдемо на сцену разом. Олександр Положинський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"А ми були на концерті в грудні минулого року… це було чудово. Чекаю на концерти після Перемоги! Слава ЗСУ!", "Чудовий був концерт, мрію про повтор", "Чекаємо на новий", "Саша, шо тут скажеш.. обіймаю, ми тебе любимо", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що екслідер гурту "Тартак" Олександр Положинський показав, ким хотів бути у війську.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Положинський презентував нову пісню, над якою працював цілий рік: "Замінюю відпочинок творчістю".

Також "Знай.ua" інформував, що Олександр Положинський написав пісню про воїнів ЗСУ "Як ти там?", змусивши захисників ховати сльози.