Український співак, учасник шоу "X-Фактор" та "Національного відбору" на "Євробачення-2022" Антон Вельбой, який більше відомий під сценічним псевдонімом Wellboy, поділився кадрами з роботи в студії. Відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Антона Вельбоя можна назвати справжнім феноменом українського шоубізнесу, куди він увірвався дуже різко і так само раптово завоював неймовірну популярність. Співак активно веде свою сторінку в соцмережах та регулярно показує шанувальникам, що відбувається у його житті.

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Wellboy показав робочі моменти у студії. У центрі кадру крісло з масажером для шиї та спини. Судячи з коментарів на відео, це робоче місце саунд-продюсера і так і він розслабляється.

"Це коли саунд-продюсер задовбався", - коментує голос за кадром.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Wellboy спостерігаючи за кріслом, що гудить, вирішив трохи пожартувати і видав кумедне припущення.

"Трохи збоченець, нє?", - додає наприкінці Wellboy.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розчарований Wellboy сів біля овець і розповів про дивне бажання: "Моментами виникає..."

Також наш портал інформував, Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, переможниця "Євробачення" Руслана Лижичко заверещала від адреналіну в тунелі метро: "Відправили боєприпаси з нашого серця".