Українській співак Віктор Павлік останнім часом активно спілкується зі своїми шанувальниками у соціальній мережі instagram. За його творчим та особистим життям стежать майже 100 тисяч підписників

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Як відомо, 56-річний співак зараз веде активну концертну діяльність задля допомоги українським захисникам.Віктор Павлік не тільки виступає в Україні, а й за кордоном. А не так давно він був з концертом у Варшаві. Співак виступив в "Українському домі".

Варто зазначити, що популярність співака серед жінок значно збільшується й можливо - це буде армія вовчиць, як в Олега Виника.

Одна з шанувальниць на своїй сторінці в соціальній мережі instagram під ніком Светлана ZP показала, як готується до концерту співака. Спочатку жінка зробила ультрафіолетове очищення, а потім манікюр.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Потім Світлана розповіла, що її чоловіка звати Павлік і в неї буде зустріч з Павліком. Після концерту співака, жінка зробила спільне фото зі співаком та подякувала за можливість зустрічі.

А ще співак в сторіс на своїй сторінці розмістив фото, на якому він виступає на концерті, а внизу напис, адресований його дружині Репяховій:

"Дякую за чоловіка! Це просто кайф!"

Света ZP, скриншот: Instagram Stories
Света ZP, скриншот: Instagram Stories

Світлана ZP, скриншот: Instagram Stories
Світлана ZP, скриншот: Instagram Stories

Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories
Віктор Павлік, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Віктор Павлік попався з сином наодинці, поки Катя Репяхова натякає на розлучення та вагітність.

До слова, вагітна чи розлучається: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ввела у ступор шанувальників.

Раніше ми писали, що Віктор Павлік показав, як любляче заціловує сина Михайла після розлуки: а от Репяхову тільки "сухо" цмокнув у губи.