Українська виконавиця Ірина Федишин дуже активна у соціальних мережах та публікує цікаві подробиці про своє життя, а зараз ще й допомагає рідній країні. На артистку в Instagram підписано близько 420 тисяч людей, які з нетерпінням чекають від неї новин

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtubee

Як відомо, від початку війни в України зірка багато подорожує з благодійними концертами світом. Разом з нею виступав відомий піаніст Євген Хмара. А пізніше вона гастролювала з DZIDZIO та Олександром Пономарьовим.

Після того, як співачка трохи часу повела в Україні, вона знову помчала допомагати ЗСУ - виступати з благодійними концертами країнами європи.

Зараз співачка гастролює одна, проте її сини допомагають їй на сцені. Попри початок навчального року, Ірина разом з дітьми. А нещодавно вона опублікувала відео в сторіс на якому показала будні гастрольного життя.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ірина розповіла. що в один день у них було два концерти та ще й переїзд 600 кілометрів. на своїй сторінці вона написала:

"Олежик і Юрчик. Мої маленькі волонтери. Не знаю як вони витримали такий насичений день. після цього дня ми проїхали 600 кілометрів. Після двох концертів поїхали ще на третій, благодійну вечерю."

Ірина Федишин, скриншот: Instagram Stories
Ірина Федишин, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин нарвалася на критику через торішнє відео, яке нещодавно опублікувала у мережі Instagram

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин зачепила історію маленького українця, який назбирав для авто для ЗСУ в Італії: "Читав вірші"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Федишин, Олександр Пономарьов та DZIDZIO у Празі вказали шлях російському військовому кораблю