Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Jerry Heil приголомшила шанувальників новиною про те, що навчатиметься у престижному музичному коледжі Берклі, з якого випустилися талановиті артисти. Заклад знаходиться у Бостоні, Яна їде туди на 4 роки навчання.

Скріншот із Instagram, Jerry Heil
Скріншот із Instagram, Jerry Heil

"Берклі — важкодосяжна (АЛЕ ДОСЯЖНА!) мрія музиканта. Звідси випускалися Квінсі Джонс, Стівен Тайлер, моя любов, Чарлі Пут і ще неймовірна кількість відомих унікальних талантів💙💛" натхненно повідомила зірка.

Вступала співачка ще до війни, на початку лютого, проте війна з росією відволікала її від планів. Першого квітня дівчина вже отримала схвалення від коледжу, але вирішила нікому не розповідати, окрім близьких, до слушного моменту.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Бо як це можливо розповісти? Що я очікую, кажучи вам це? Вирішила відкласти новину аж до дня, поки відкладати вже не буде куди, бо все одно люди дізналися би. Сьогодні такий день. 30.08.2022. Я на шляху в Бостон. Попереду вісім годин…А тоді ще чотири роки", - написала Шемаєва.

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil та Alyona Alyona заглибилися в історію, щоб підняти бойовий дух українців: "Повертаємо актуальність старому"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil із подружкою закрутили танці з гламурним зеленим "інопланетянином": "Як ви один одному підходите"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Jerry Heil вирішила повчитися у Даші Квіткової з "Холостяка": "Є дві основні теми"