Учасники гумористичного товариства "Дизель шоу" дуже скоро порадують шанувальників новою серією ситкому під назвою "Вижити за всяку ціну".

Вони зуміли досягти компромісу в ході скандалу з Ксенією Мішиною через невтішне висловлювання на її адресу. Тепер обидві сторони не піднімають хвилі ненависті, а продовжують перебувати у різних інформаційних просторах.

"Дизель шоу", фото: Instagram
"Дизель шоу", фото: Instagram

Наразі на їхній офіційній сторінці з'явилося нове відео з різними акторами, включаючи Олександра Бережка, Вікторію Булітко, Єгора Крутоголова, Яну Глущенка та інших.

"2 вересня о 18:00 ви побачите нову серію улюбленого ситкому! Цілком нові пригоди нашої крутої родини вже зовсім скоро на ваших екранах!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На одному з кадрів Яна Глущенко постала перед Єгором на ліжку, в леопардових шортах, дуже радіючи. Але вже за мить дівчина постала перед дзеркалом, витираючи обличчя, яке різко почорніло плямами, а Бережко став заручником Вікторії Булітко.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

У коментарях з'явився лише один користувачів, який залишив після себе кілька смайликів "сердечок".

Нагадаємо, Сашко із серіалу "Папаньки" актор Андрій Федінчик показав п'ятизірковий "готель", де "відпочиває" півроку: "Величезний номер"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко стійко витримала "атаки" злісних росіян і повернула своє: "Ворог не спить"

Знай.ua писав, зірки "Дизель шоу" Єгор Крутоголов та Дмитро Танкович вирішили "поекспериментувати" з Лілією Ребрик