Наприкінці серпня знову змінилися ціни на низку популярних продуктів, без покупки яких не обходиться майже жоден похід українців у магазин. Мова йде, зокрема, про соняшникову олію, а також курячі яйця.

Великі супермаркети України оновили ціни на соняшникову олію та курячі яйця наприкінці серпня. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Станом на 23 серпня середня вартість соняшникової олії та курячих яєць підскочила.

Наприклад, олія торгової марки "Щедрий Дар" подорожчала з 62,87 грн до 64,73 грн за 870 мл. Водночас продукт торгової марки "Олейна" рафінована подешевшав з 62,73 до 61,70 грн за 850 мл.

Олія соняшникова, фото: Знай.ua
Олія соняшникова, фото: Знай.ua

Вартість курячих яєць також зросла, але не значно. То ж запастися десятком не стане надто дорожче, ніж минулого місяця. Супермаркети пропонують придбати цей товар за наступними цінами:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  • Торгова марка "Квочка" (С1) зросла в ціні з 28,93 грн до 32,13 грн за 10 штук.
  • Торгова марка "Ясенсвіт" подорожчала з 29,02 до 34,65 грн за 10 штук. За 30 штук таких самих яєць доведеться віддати 99,80 грн, тоді як минулого місяця їх можна було придбати за 84,37 грн.

Ціни на соняшникову олію, Мінфін
Ціни на соняшникову олію, Мінфін

Ціни на яйця, Мінфін
Ціни на яйця, Мінфін

Ціни на яйця, Мінфін
Ціни на яйця, Мінфін

Нагадаємо, чому з компотами й варенням на зиму можна й не розпочинати: ціни на цукор набирають обертів і не планують зупинятися. Яких цін чекати вже у найближчі місяці

Як повідомляв "Знай.ua", найпростіший спосіб отримання субсидії: як оформити заяву через "Дію"

Також "Знай.ua" писав, насолодитися кавунами у серпні не вийде: аграрії б'ють на сполох через ситуацію на ринку