Український співак, учасник шоу "X-Фактор" та "Національного відбору" на "Євробачення-2022" Антон Вельбой, який більше відомий під сценічним псевдонімом Wellboy захопив кадрами з оригінальної фотосесії та заговорив про особисте. Фото він опублікував на сторінці instagram.

Wellboy зізнався, що ніколи й уявити не міг, що стане свідком того, що відбувається в Україні. Він зазначив, що війна викликає в нього бажання, щоб світ перестав існувати.

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

"Це моя перша війна. Моментами у мене виникає бажання, щоб світ завершив своє існування, щоб земля зупинилася, і я зійшов. Тому що не таким я уявляв його у дитинстві. Здавалося, що слово "війна" ніяк не виникне в моїй парадигмі", – поділився співак.

Втім, такі моменти слабкості не беруть нагору над виконавцем і він продовжує жити та боротися за все, що дорого, напевно, кожному українцю.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Я жив і живу не для того, щоб боротися проти чогось, я живу, щоб боротися за щось, за нашу непереможну силу духу, за сім'ю, за рідних, за друзів, за хліб, за музику, за волю, за пісні, за культуру, за мову, за традиції, за вулицю, за мрії, за дітей, за голос, за правду, за кохання, за сонце...", - додав Wellboy.

Раніше портал Знай повідомляв, Wellboy допоміг маленьким маріупольцям на мить забути про втрати та зруйноване дитинство через росію: "Разом ми сила".

Також наш портал інформував, що Світлана Лобода спробувала вразити українців патріотизмом, але повірили не всі: "Раніше прапорами не махала".

Крім того, ми писали, Tayanna готова "вказати" шлях кожному українцю, який загруз у власних страхах через війну: "Залишилися віч-на-віч".