Соліст гурту ТНМК Олег Михайлюта, сценічне ім'я Фагот зізнався про своє особисте життя під час війни

Фагот, фото: Instagram
Фагот, фото: Instagram

Про нього він розповів журналістці відомої програми "ЖВЛ". Перше, що сказала журналістка:

"Класний він"

Як відомо, перед війною в родині співака та музиканта сталося горе. 8 лютого померла його мати Алла Михайлюта.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Сьогодні я побачив останню мамину сльозу. Помоліться, хто може, за Аллу Миколаївну Михайлюту, або просто згадайте добрим словом. Вона була прекрасна. Для мене і буде завжди", - сказав музикант.

А з початком повномасштабного вторгнення він не сумніваючись пішов записуватись до територіальної оборони. Зараз він служить у батальйоні "Реванш".

Він зазначив, що у перші місяці було дуже важко. Його цивільна дружина спочатку виїхала в Івано-Франківськ, а потім в словаків. Його колишня дружина разом з їх 11-річним сином Микитою виїхала в Чернівці, потів з хлопчиком повернулася в Київ, а зараз він у дідуся в Австралії.

Теперішня цивільна дружина Олега довго не витримала за кордоном у Словаччині та через 3 місці повернулася до чоловіка в країну. Зараз вони разом.

Співак також пригадав. що йому телефонувала перша колишня дружина. Вона зараз мешкає в Бєлгороді. після того, як він в неї запитав, чи не виходила вона на антивоєнні мітинги, жінка не відповідала на його дзвінки.

Крім того, як музиканта непрості відносини з братом, який з Харкова. Через різні погляди вони не спілкуються, хоча виросли разом.

Нагадаємо, що Фоззі з ТНМК звернувся до 92-ї бригади, що обороняє Харків: "Мати такі ЗСУ - найкраще, що могло статися зі світом".

Також стало відомо, що Фагот з ТНМК назвав популярне шоу "є*ля з зірками" і згадав, кому збирався врізати на сцені.

Нагадаємо, що лідер ТНМК Фоззі переконаний, що його рідний Харків вистояв не завдяки місцевим жителям: "Вони дали Добкіна".