В Україні дозволили виїзд за кордон однієї категорії чоловіків Хто, за яких умов і на який термін зможе залишати країну, розповіла перший віце-прем'єр - міністр економіки Юлія Свириденко.

Починаючи з вересня виїжджати за кордон зможуть не більше 10 працівників компаній за умови, що їхня середня зарплата не менше 20 тисяч гривень і вони не мають боргів.

Перетин кордону, скріншот з відео
Перетин кордону, скріншот з відео

"З 1 вересня бізнес, який платить офіційно заробітну плату, не має заборгованості по податках та зборах перед бюджетом, у якого середня зарплата не менше 20 тис. грн, то 10% штатної чисельності, але не більше 10 людей матимуть змогу виїжджати на строк до сімох днів за заявкою роботодавця. І все це відбуватиметься на порталі Дія", - заявила Юлія Свириденко.

Кордон, фото: скріншот із відео
Кордон, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В уряді пояснили своє рішення тим, що співробітникам українських компаній необхідно мати можливість виїжджати з країни для участі у міжнародних заходах, а також підпис ділових контрактів для розвитку бізнесу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду" .

Також наш портал інформував історію розвідника, який зупинив атаку на Житомир, і має незгасну волю до життя: "За 20 хвилин бою ми знищили 14 машин, близько 50 пошкодили" .

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття" .