Українська модель, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт" активно спілкується зі своїми шанувальника в соціальній мережі. Вона ділиться подробицями свого професійного та особистого життя, на її акаунт підписані 292 тисячі осіб

Скрін, Instagram Неплях
Скрін, Instagram Неплях

Стало відомо, що вона увійшла до оргкомітету конкурсу "Міс всесвіт" та обурилась тим, що у ньому братиме участь представниця росії Анна Ліннікова. Питання щодо її участі й досі не вирішено. У сторіс соціальної мережі вона звернулась до організаторів з вимогою не допускати до змагань російських моделей.

А не так давно вона покрасувалась своєю ідеальною фігурою в обтягуючому спортивному вбранні на корті. Як розповіла Анна, її тренує жінка, яка крім того, що добре тренує вміє робити гарні фото. Модель була вражена світлиною жінки.

"Як добре, що в мене тренер дівчина, яка майстер не лише з тенісу, а й фото", - написала вона.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто зазначити, що модель обрала не просте спортивне вбрання, а українського бренду BLACK SISTERS DESIGN з Одеси. Нещодавно вони випустили нову лінійку спортивного одягу з вкрапленим написом на резинці:

"DUSHI I TILO POLOZHYM ZA NASHU SVOBODU. 1991 AND FOREVER"

Вбрання складається з двох елементів: топу з чашками та велосипедок. Виробники також прокоментували напис:

"Цей надпис, який в серці кожного українця💔 І для наших стильних дівчат ми розробили ідеальний комплект, в якому відчувається незламна сила"

Неплях своє фото у патріотичному спортивному костюмі підписала так:

"Коли ти українка, як ніхто знаєш, що таке незалежність"

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на "Міс Всесвіт" відмовилася повертатися до України: "Прокинулася в...."

До слова, переможниці "Міс Всесвіт" за всі 65 років.

Раніше ми писали, що "М'ясистий л*бок": стало відомо, хто отримал титул "Міс Всесвіт 2021.