Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився передбаченням щодо долі України на кінець літа.

Він розклав карти Таро по містах, де точаться бої, та по всіх областях Ураїни. Відео можна переглянути на його сторінці в Instagram.

Макс Гордєєв. Фото: скриншот Instagram
Макс Гордєєв. Фото: скриншот Instagram

Для Луганська таролог не передбачив позитивних змін. За його передбаченням, у Луганську та області будуть точитися бої, багато смертей, мародерства, розрухи. Але є частина людей, яка у цьому хаосі почувається стабільно, та є громадяни, які нікуди не хочуть звідти йти.

Для Донецька та області: ситуація більш-менш вирівнюється, заявив таролог. Карти показали фінансові складнощі, люди знаходяться в ізоляції від світу. Але показує, що в Донецьку будуть зараз дуже великі перевороти.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Буде повністю зруйнована влада, ось ця "днр", і це дуже тішить, це вже гарні карти. - впевнений Макс Гордєєв.

Запоріжжя: місто та область буде повертатися до своїх джерел, каже екстрасенс. Але на жаль, прильоти та негативні моменти будуть. У Харкові, за словами екстрасенса, відновлюється енергія цього міста. Оборона ще працює, але багато чого вже звільнили і починають відновлювати.

Для Дніпра і області Макс побачив багато позитиву. Він побачив ще прильоти, але ситуація вже починає вирівнюватися та стає стабільною.

Для Херсону Макс Гордєєв побачив продовження окупації - "випадає карта смерті, окупація ще буде", але є вже активна фаза, є зміни на позитив.

На Миколаїв та область випали важкі карти. Це місто знаходиться в дуже важкій ситуації. Як енергетичній та фізичній ситуації. Дуже багато постраждалих в Миколаєві. За словами Гордєєва ситуація в Миколаєві зміниться через три місяці.

Для Києва та області на свята Макс Гордєєв побачив дуже сильні можливі прильоти. При чому - на людей. "Біля карти сім'ї випадає карта смерті. Можуть постраждати діти.

Нагадаємо, ми писали, що екстрасенс Олена Курилова попередила українців про війну ще в 2020 році

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Гордєєв посміявся з паніки росіян після "бавовни" у Криму.

Також "Знай.ua" інформував, Макс Гордєєв показав, як карма наздоганяє росіян.