Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла шанувальникам, чому намагається не афішувати свого чоловіка. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська приділяє чимало часу соцмережам, де активно спілкується із шанувальниками, яких має сотні тисяч. Зірка завжди намагається бути відвертою та тішить кумедним контентом, зокрема кадрами з особистого життя.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Цього разу виконавиця вирішила трохи розкритися перед шанувальниками та дозволила їм ставити різноманітні питання, відповіді на які ті хотіли б почути. Так хтось поцікавився, чому зірка не показує свого чоловіка.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Оля Цибульська на запитання відповіла, але зробила це у гумористичній манері.

"Не викладаю в соцмережі фотографії з чоловіком, тому що на кожному знімку у нього такий писок, ніби я його змушую зі мною жити, а він у кожному кадрі просить допомоги", - відповіла співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дзидзьо приділив особливу увагу Пономарьову у його день народження, а Зібров та Цибульська підтримали: "Обіймаю, Саню".

Також наш портал інформував, що Саша Зарицька з групи KAZKA кокетливо розставила ніжки на стогу сіна і нарвалася на критику: "Ви вважаєте це доречно зараз?".

Крім того, наш портал інформував, співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство.