Нещодавно голлівудська актриса Анджеліна Джолі відвідала Україну, де поспілкувалася, в тому числі, і з дітьми українських біженців.

Знаменитість дуже тепло до них поставилася і було видно, як тепліє на її душі від виду малюків, але зараз Анджеліна починає поступове прощання зі своїми дітьми.

Анджеліна Джолі з біженцями
Анджеліна Джолі з біженцями

47-річна акторка відвезла свою 17-річну доньку Захару до коледжу Спелмана у четвер.

Зірка "Малефісенти" була одягнена у повністю чорне вбрання у день переїзду на фотографіях, опублікованих в Instagram віце-президентом школи у справах студентів Деррілом Холломаном.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Підліток зі свого боку поєднала зелений топ із джинсами. Вона одягла чорну маску, позуючи для фото у своїй новій спальні.

Коли її запитали, що вона думає про важливий момент, Джолі зізналася: "Я розплачусь, якщо говоритиму про сьогоднішній день. Я ще не почала плакати, тож... сподіваюся, я зможу стриматися".

Вона додала, що почувала себе "так схвильованою" тим, що стала матір'ю учениці Спелмана.

Власниця "Оскара" розповіла про плани своєї старшої доньки у коледжі на початку цього місяця, коли вони відвідали захід у Лос-Анджелесі для школи в Атланті.

"Вітаю всіх нових студентів, які починають цього року, - підписала Джолі фото в Instagram від 1 серпня. - Дуже особливе місце і честь мати члена сім'ї, як нову дівчину Spelman".

Колишній чоловік Джолі, Бред Пітт, пізніше того ж тижня розповів про плани Захари в коледжі, сказавши, що він пишається своєю розумною донькою.

Анджеліна Джолі та Захара, фото: pelotondad214
Анджеліна Джолі та Захара, фото: pelotondad214

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі після відвідин України знайшла час послухати, як друг Каті Павленко з Go_A опускає путіна.

Раніше ми повідомляли, що Анджеліна Джолі ніяк не може забути про Україну: пам'ятне кільце зі Львова досі на пальці.