З великого і красивого Львова прийшли доволі сумні новини з нотками безсмертної класики з Гоголя "Мертві душі". Справа в тому, що українка підробила документи про шлюб з місцевим пенсіонером, який пішов з життя, для того щоб отримати права на його квартиру.

А сама квартира знаходиться в центральній частині міста. Дану махінацію жінка зробила ще в 2018 році, але правда вийшла назовні тільки зараз.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби прокуратури Львівської області.

Вулиці Львова, скріншот: YouTube
Вулиці Львова, скріншот: YouTube

"Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка шахрайським способом заволоділа квартирою, яка розташована в центрі міста поблизу Стрийського парку. Для цього вона підробила свідоцтво про шлюб з покійним пенсіонером і шляхом оформлення спадщини з використанням підроблених документів незаконно заволоділа зазначеним об'єктом нерухомості", – повідомляють в прокуратурі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Жінка постане перед судом за те, що підробила свідоцтво про шлюб, щоб заволодіти квартирою померлого пенсіонера. У 2018 році, через рік після смерті 72-річного пенсіонера, жінка підробила свідоцтво про шлюб з ним і оформила на себе спадщину – його квартиру на вул. Рутковича, недалеко від Стрийського парку.

До слова, квартира покійного пенсіонера підлягала передачі в комунальну власність міста Львова.

Зараз шахрайка в СІЗО, а квартиру незабаром заарештують на час поки триватиме розслідування. За підробку документів, а також шахрайство львів'янці загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Раніше повідомляли, "Накладено порчу": ворожка вкрала у пенсіонерки 80 "проклятих" тисяч, але копи не повірили в небезпеку.

Як повідомляв Знай.uа, шахраї залишають тяжкохворих дітей без шансу на порятунок: крадуть гроші просто з рахунків, як не дати себе обдурити.

Знай.uа писав, прикинулася чоловіком і виманила 300 тисяч грн: шахрайку присудили до 4 років у в'язниці.