Талановита українка переспівала популярну пісню легендарного музиканта Кузьми Скрябіна під назвою "Добряк".
Відео з кавером на пісню українського музиканта поділилися на фейсбук-сторінці у спільноті "Музика для Вас".
Українка під ніком Victoria NIRO частенько записує кавери пісень українських та закордонних виконавців. Цього разу вона вирішила заспівати пісню "Добряк" відомого гурту Скрябін.

Victoria NIRO, скріншот із відео
Victoria NIRO, скріншот із відео

Пісня "Добряк" увійшла до п'ятнадцятого офіційного однойменного альбому гурту Скрябін. Він вийшов у липні 2013 року та складається з абсолютно різних по стилістиці пісень, однак всі вони були поєднані спільною емоційною лінією.

Скрін, відео YouTube Скрябін
Скрін, відео YouTube Скрябін

Сама ж виконавиця каверу написала, що "Добряк" - пісня, яка не вимагає багато слів, адже кожен у ній знаходить те, що торкається душі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Скрябін-Добряк.Пісня яка не потребує зайвих слів" - зазначила Victoria NIRO.

Українцям настільки сподобалося виконання дівчини, що вони прийнялися залишити для неї десятки компліментів. Деякі з них відмітили що дівчина настільки талановита, що хотілося б почути її авторські пісні.

"Молодчина, чекаю нову пісню, Вікуся! Творчих успіхів тобі!", "З твоїм талантом потрібно писати свої пісні, а то на каверах далеко не поїдеш", "Гарна пісня. І зрозуміла, як ніколи", "Дуже класним голосом переспівала чудову пісню Кузьми, вічна йому пам'ять, молодець, талановито", "Краще за виконавця.. супер", "Як це ж гарно! Ви - художник. Словом намалювали таку яскраву картину!", "Красива дівчинка. Голос особливий, надзвичайний....", - підсумували вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, мама Андрія Кузьменка пояснила, чому вимагає в ексучасників "Скрябіна" 150 тис. доларів: хочуть забрати все