Синоптики Львівського гідрометцентру розповіли про погоду в області на найближчі дні - вже цього тижня українцям варто готуватися до морозів.

Відповідним прогнозом синптики поділилися на своїй сторінці у Facebоok.

"10 листопада погоду визначатиме західна периферія антициклону з центром над Молдовою. Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень 6 – 11° тепла", - кажуть синоптики.

Морози. Фото: Аргументи і факти.
Морози. Фото: Аргументи і факти.
Морози. Фото: Аргументи і факти.

Вночі та вранці місцями прогнозують туман, на окремих ділянках доріг буде ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень 6 – 11° тепла.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

11 – 12 листопада синоптики прогнозують мінливу хмарність, опадів у ці дні не передбачається. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура 11 листопада вночі 1 – 6° морозу, вдень 9 – 14° тепла; 12 листопада вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 7 – 12° тепла.

"13 – 14 листопада: Мінлива хмарність. Без опадів, лише вдень 14 листопада невеликий дощ. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 13 листопада 7 – 12 ° тепла, 14 листопада 5 – 10° тепла", - резюмують синоптики.

Прогноз погоди на Львівщині на тиждень, скріншот

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною