У Львові депутат від Євросолідарності Юрій Грифін оскандалився у сесійній залі - під час засідання колег він відкрив на телефоні картинку з портретом глави держави-окупанта Володимира Путіна і малював його на аркуші паперу.

Відео інциденту у Facebook опублікував 24 Канал, і воно за лічені години стало вірусним.

"Львівський депутат-художник від ЄС Юрій Гринів під час засідання малював портрет Путіна", - йдеться у підписі під відео.

Депутат досить вправно перемалював контури обличчя Путіна, а потім домалював портрет самостійно. Вийшла непогана карикатура.

Варто зазначити, що портрет вийшов досить правдоподібним - Путін на ньому "як живий". Що спонукало депутата партії Петра Порошенка до такої творчості, наразі невідомо, адже новоспечений художник поки що не прокоментував своєї поведінки - чому обрав саме портрет Путіна і займався сторонніми речами під час жвавого депутатського обговорення важливих для міста питань.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як вам така депутатська творчість?

Нагадаємо, затвердження додаткового покарання для скандально відомої Галини Третьякової за її останнє грубе висловлення, безсумнівно, підтримали тисячі українців.

Чи відреагують на це керівники політичних сил та подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.иа.

Також Знай.иа писав, що українці повстали через VIP-призначення у МОН посадовця часів Януковича: дослідження підручників, "відкат" реформ і нарко-перевірка – чого чекати.