Священик з Лаври виступив у конфлікт з жінками, які намагалися забрати кошиків на стерилізацію. Відповідне відео з'явилося на телеграм-порталі Київ зараз.

На священика поскаржилися самі люди. За їх словами, вони намагалися забрати кішок, але при цьому невідомий священик розбив перенесення і не дав здійснювати їм дану діяльність.

[quote author=""Ссвященик Лаври не дав волонтерам забрати бездомних кішок на стерилізацію.На його думку-це гріх. І взагалі необхідний дозвіл владики. Свої слова підкріпив діями-розбив перенесення[/quote], - повідомили в телеграм-порталі.

На відео можна побачити бородатого чоловіка, який грубо спілкується з жінками і командує їм йти. Ті його знімають і намагаються пояснити, що хочуть забрати тварин на стерилізацію, проте його це не хвилює.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сам чоловік представився архімандритом і зазначив, що на такі дії немає благословення владики Павла, а саме дій є гріхом.

Фолловери прокоментували дану ситуацію. Знайшлися як прихильники обох сторін.

цікаво, хто за псування майна буде платити. Владико?"; "Це дуже цікаво, але питання стоїть про псування майна. У священика явно не було прав ламати перенесення на 400 грн"; "а хто давав право "волонтерам" вести "полювання" на території міста. "Браконьєрі" явно. Та й кішку явно обманом заманили
, - повідомляють вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму