Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська в соціальній мережі Instagram розповіла, чим для неї пахне Київ.

«Київ у вересні пахне особливо. Надіями і відчаєм одночасно. Якщо стати на бульварі Шевченка між студентами, що біжать за пиріжками в супермаркет і закрити очі, то з плечей злітає більше 10 років. Згадую чітко себе з подушкою, зв’язаною у простирадло, і на вокзалі. Приїхала підкорювати столицю. З діркою в кишені, але мріями за пазухою. Далекі родичі, що пообіцяли приютити на перший час, двері не відчинили. Аромат бомжів, гроші, сховані в нижню білизну і півночі в обіймах таксофону я не забуду ніколи. Дзвонила, як проклята: дайте зачепитись! Я колись віддячу», згадує співачка.

Вона зазначила, що в ті роки її українська мова звучала в Києві максимально екзотично.

«А моя звичка щиро відкриватись людям - багатьох лякала. Це називалось провінційною простотою. Дехто досі тикає мені цим поперед носом, думаючи, що людину можна образити, називаючи її людиною», - згадує вона.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Цибульська також згадала, що за першу її стипендію можна було купити пачку крабових паличок, томатний сік і проїзний на метро.⠀

Тому вона пішла на підробіток - всю ніч в ресторані за 200 грн з кавер-бендом і плюс 50 грн, якщо допоможе поприбирати і повантажити техніку.

«Але якщо в серці горить #іскраталанту, а голова не затьмарена короткими перемогами - ти, зустрівши пташку найвищого польоту, не лякаєшся, а вчасно, розглядаючи її пір’я, вмієш себе запитати: А що такого можуть ці люди, чого поки не вмію я? І пробуєш, хоч і з помилками. Бо великі мрії пахнуть особливо: відчаєм і надією одночасно», - резюмувала Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська дістала "умілий" язичок заради Віталія Козловського: "Як вібратор"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Цибульська примчала до сина-першокласника посеред уроків: "Тільки не іржіть"

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська зізналася в страху за сина, знайоме кожній матусі: "Як клуша"