Стало відомо про те, що у Львові водій-рекордсмен отримав черговий штраф. Він був оштрафований за п'яне водіння на суму в 51 тисячу гривень. Що йому загрожує ще.

24-річний житель Львова, Іван Панас давно наробив галасу у своєму місті, але, от тільки, відомий він як антигерой. Його неодноразово ловили п'яним за кермом і штрафували, але, його не зупинити.

Львів, фото: вільне джерело
Львів, фото: вільне джерело

Ось, він отримав черговий штраф, сума якого становить вже 51 тисячу гривень, і суд прийняв рішення вдруге конфіскувати у порушника його особистий транспортний засіб.

У червні цього року він був заарештований за те, що керував автомобілем BMW 525 під забороненими речовинами. Після цього він не виправився, і продовжив порушувати закон, ризикуючи не тільки своїм життям, а й інших. Їздить він, до слова, без водійського посвідчення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Штраф від патрульної поліції, фото: shpalta
Штраф від патрульної поліції, фото: shpalta

2 роки тому Івана Панаса також зупиняли в нетверезому стані 4 стани, а тільки з початку цього року мінімум 9 разів.

В одному із судових засідань порушник сказав, що транспорт не його, а матері, і він бере його без дозволу.

2 липня його знову взяли, і він сидів за кермом транспортного засобу, який був і до цього, але, не ясно, конфіскували його минулий раз.

Поліція. Фото: Слово і Діло.
Поліція. Фото: Слово і Діло.
Поліція. Фото: Слово і Діло.

Той відмовився проходити перевірку на сп'яніння, а також не з'явився на суд, коли це було необхідно. 20 серпня суддя винесла вирок, оштрафувати чоловіка на 51 тисячу гривень. Крім того, суд вже вдруге прийняв рішення конфіскувати автомобіль BMW 525 у водія-порушника.

Загальна сума штрафів, тільки за 2021 рік, склала 398 тисяч гривень, а водійського посвідчення позбавили його на 80 років. Цифра не остаточна, так як в інших судах лежать ще кілька адміністративних справ.

Раніше ми повідомляли, що "Лакшері-поїзд" Київ-Одеса від Укрзалізниці змучив пасажирів

Як повідомляв портал Знай.ua , 160 гривень штрафу більше не треба платити? У київському транспорті зникли кондуктори

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі водій маршрутки перетворив свій транспорт на димну кабінку: "поки накуриться..."