Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує моменти особистого життя і дає уроки етикету.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий знімок зі старшою донькою, 15-річною Златою Мітчелл.

Так, артистка і її найрідніша дівчинка разом вирушили в Лос-Анджелес, США, де, як повідомила Злата, починається "нова глава її життя". Для вечірнього променаду Ольга приміряла облягаючу довгу сукню чорного кольору і яскраво-червоні мюлі з квадратним носком, а Злата одягалася в чорне шкіряне вбрання.

Варто відзначити, що зірка є мамою ще двох дітей - разом з чоловіком Володимиром Локотко пара виховує сина Валерія і доньку Євдокію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Великі надії на @zlata_mitchell.

Ти - оновлена версія мене. ❤️

удачі"

Фолловери не пройшли повз і почали засипати Фреймут з донькою комплементами: "Оль ви дуже красива жінка, і донечка чудова!!!", "Все таки Злата досягла свого і поїхала на навчання? 🤩 ", "Дуже гарні😍", " дуже прекрасні 😍", " Дівчатка, ви прекрасні!!!🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️"