Протягом останніх кількох днів двічі представники надзвичайної служби рятувати свійських тварин.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Фейсбуці.

Перший нещасний випадок стався цими вихідними на Кіровоградщині в селищі Олексіївка. Там в каналізаційний колодязь впала корова. Рятувальники спільно з працівником Новокостянтинівської шахти за допомогою автокрана, лебідки та пожежних рукавів витягли худобу з ями. Тягнути довелося за роги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тварина відбулася переляком, після її оглянули ветеринари.

У Харківській області в містечку Куп'янськ врятували коня, який загруз в ямі з брудом. Господарі тварин подякували рятувальникам за порятунок.

У зв'язку з цим, представники ДСНС просять більш відповідально і уважно стежити за своїми тваринами, щоб і вони не потрапили в схожі ситуації. Для цього рекомендують не залишати тварин на пасовищі без нагляду, фіксувати їх ланцюг або поводок, щоб обмежувати радіус руху, а також випасати домашніх тварин виключно в призначених для цього місцях — там, де немає загроз їх життю.

Поблизу водойм слід бути максимально обережними.

Нагадаємо, раніше під Одесою потужний вогонь охопив нові склади, палахкотить цілий гектар. Нещасний випадок або диверсія?

Як повідомляв портал " Знай.ua ", погода на початку серпня не здивує спекою, але порадує дощами: прогноз від синоптиків.

Також " Знай.ua" писав, що мужні пожежники врятували життя хлопчика, який сховався від вогню на балконі - " і так кожен день".