Відомий український артист Павло Зібров вирішив висловитися стосовно закону про українську мову, який, не всі вирішили виконувати. Він зазначив, що не може підібрати слів, оскільки його обуренню немає меж.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно з'являються нові записи на різні теми. В основному це або фото з сім'єю, або ж якісь оголошення по роботі.

Однак, цього разу все набагато серйозніше. Павло Зібров перемикав телевізійні канали, і випадково потрапив на рекламу концерту свого колеги Олега Винника, на телеканалі Інтер.

"Повернемося до реклами, яка звучала з вуст ОЛЕГА українською мовою і також рухомий рядок і його пряма мова теж українською і, раптом.... - за кадром голос диктора все це перекладає на російську мову.Здалося по мені вдарив струм ОБУРЕННЯ і це перед 30 - річчям Незалежності України!"- пише Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

По-перше, це порушення закону про мову, так як реклама з 16 липня поточного року повинна звучати тільки українською. І після цього, дуже цікаво задати питання продюсеру каналу.

Павло Зібров, фото: скріншот
Павло Зібров, фото: скріншот

"Ще раз хочу вам дати пораду пані Безлюдна: полюбіть нарешті Україну і нашу мову так, як люблю її я, народний артист України Павло Зібров" - підсумував Павло Зібров.

Він звернувся до Національної ради телебачення і радіомовлення, щоб ті звернули увагу на даний інцидент.

Нагадаємо, раніше "Почервонілий" Павло Зібров нагадав про велике свято: "з Божою присутністю"

Як повідомляє портал Знай.ua Павло Зібров підготував для близьких концерт у стриптиз-клубі: "з кращими дівчатами в Києві"

Також Знай.uа писав, що поки Арсен Мірзоян не бачить: Тоня Матвієнко опинилася в міцних обіймах Павла Зіброва