На львівських дорогах встановили камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Проте це ще не означає, що вони виконують свою задачу, зізналися у Патрульній поліції області.

За словами Катерини Рибій, речниці Патрульної поліції, у місті встановили 12 камер у восьми місцях. Разом із тим, лише деякі з них у робочому режимі і вже надсилають порушникам штрафи.

Ті камери, які ще лише тестують, не надсилають даних про порушення. Як тільки вони почнуть працювати, в Патрульній поліції про це повідомлять офіційно – із адресами і точним часом, коли їх введуть в експлуатацію.

“За останні два тижні я щодня отримую від різних людей, навіть мені незнайомих, питання про камери автофіксації порушень. Типу, от пишуть, що запрацювали. Ну добре, що вони хоч перевіряють інформацію. Ні, не стартували, ні не присилають штрафів”, — написала Рибій на власній сторінці в соцмережі “Facebook”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Точно відомо, що не працюють, але готуються до запуску камери, розташовані на Сихові, Стрийській, Княгині Ольги, Володимира Великого та Шевченка.

Нагадаємо, що у Києві суворий байкер сховав " зад " за жіночими трусиками: "Вітром надуло". Тоді інспектори патрульної служби помітили мотоцикліста у якого номерний знак транспорту був закритий жіночими трусами чорного кольору.

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'яни навалили купу на капот героя парковки: пахне кисленьким. Краще б там не паркувався.

Також, "Знай.uа" писав, що безсовісні злодюжки викрали у вагітної Українки найважливіше: "вранці в пологовий будинок..."