Відомий вже далеко не перший десяток років український співак, автор численних хітів і володар неймовірно чарівних вусів Павло Зібров продовжує радувати численних шанувальників. Нещодавно стало відомо, що Павло став запрошеною зіркою на нове шоу "Співають всі" телеканалу "Україна" в якості судді.

Павло Зібров поділився враженнями від нової роботи, а також розповів про своє самопочуття в цей напівкарантинний період. Про це все, і не тільки, Павло Зібров розповів в одному з нещодавніх інтерв'ю.

- Павле Миколайовичу, ви стали суддею шоу каналу "Україна", вимогливий ви суддя?

- Ну якщо все буде по справедливості, по-чесному, то будемо мочити всіх.

Павло Зібров, Скрін, Instagram
Павло Зібров, Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

- Якими якостями повинен володіти учасник, щоб привернути вашу увагу?

- Сьогодні, я вперше на зйомках, тому буду дивитися і переглядати і судити по-чесному. Тут, де гроші не платять. Тут де всіх не підкупиш, навіть нікого не підкупиш, тому все тут буде судитися по-чесному, по справедливості. Скільки суддів, стільки й думок. Але коли буде справжній талант, то думки сходитимуться до хорошого, цілого, великого. Нам би сьогодні знайти там хоч не сто, хоча б 96-97, то буде справжня бомба.

Павло Миколайович, коли вранці прокидаєтеся, ви в хорошому або в строгому настрої?

- Прокидаючись щоранку, я думаю: "Дякую, що я живий. Нічого не болить, світить сонечко". З посмішкою встаю, з радістю на обличчі. Починається новий день, нова робота, нові пісні, нові зустрічі.

Павло Зібров, скріншот: YouTube
Павло Зібров, скріншот: YouTube

- А ось коли прокидаєтеся з поганим настроєм, то як ви його піднімаєте?

- Поганий настрій може бути в тому випадку, коли у тебе щось болить, ти нездоровий, то ти можеш прокинутися в поганому настрої. Закладений ніс, горло, наприклад. А в інших випадках, на 99 відсотків ти прокидаєшся і кажеш: "Сьогодні новий день, багато чого треба зробити".

Раніше повідомляли, "Почервонілий" Павло Зібров нагадав про велике свято: "З Божою присутністю".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров підготував для близьких концерт у стриптиз-клубі: "З найкращими дівчатами в Києві".

Знай.uа писав, Павло Зібров щось задумав разом з колишнім Ірини Білик Дмитром Коляденком: "Люблю кожного".