Популярна українська співачка і радіоведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників новим постом в соцмережі Instagram.

Артистка розмістила фотографію з сином, що позує на шезлонгу в чорному купальнику, а також, пост на важливу тему розвитку підростаючого покоління, його цінностей і поняттям між "хочу" і потрібно".

"Не маєш ніяких обов’язків крім "розвиватись", а Всесвіт має дати все по запитам і без дедлайнів. ⠀⠀Про те як не просто навчитись балансувати між "треба" і "хочу". Бо часто ці два поняття не вписуються в одне речення. ⠀Непросто вчити жити в новій реальності , коли сам з періоду трицератопсів. ⠀", - написала Оля.

Також, Оля висловила почуття з приводу своїх рідних людей, з якими ніколи нічого не боїться, з якими вона знаходиться на одній хвилі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Розкіш, коли є люди, з якими ти відчуваєш себе так само вільно, як наодинці з собою. І разом не боїшся завтра", - зворушливо заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська показала свої диньки: "Сьогодні прямо випадає"

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму: "З тобою нічого не боюся".

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська підлила масла в скандал з поцілунком Melovin на Atlas Weekend: "Це нормально"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Цибульська приголомшила українців: "Є доця від колишнього"