Зовсім недавно в Чернівцях зафіксували жебрака, який сидів на ринку нібито без ніг і просив милостиню.

Виправити ситуацію прийшли правоохоронці. Українець різко позбувся недуги побачивши охорони, забрав картонну коробку, в якій сидів, і пішов на своїх двох.

Жебраки, фото: kh.depo.ua
Жебраки, фото: kh.depo.ua

А тепер подібний випадок стався у Львові. Там невідомий хлопець зняв на відео чоловіка, який сидів у людному місці і просив грошової допомоги без руки. І начебто звичайний випадок, але згодом автор знайшов того ж жебрака в підворітті, але вже з двома руками.

Жебрак у Тернополі, фото: Голос
Жебрак у Тернополі, фото: Голос

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"У 21 столітті довіряти жебракам на вулиці", "Жебрак займається відвертим на*бательством, і багато з тих хто падає милостиню, ймовірно, не набагато багатшими. Просто воліють чесну працю, раз є обидві руки, ноги і голова, а не сидіти цілий день і грітися на сонечку", "I що на це скажете, атеїсти? Шах і мат!", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram ("Безрукий" українець)
Коментарі, скріншот: Telegram ("Безрукий" українець)

"Всього найкращого. Друзі, я вас дуже прошу. Я зцілився. Я не цей... я без руки був, і просив, тощо. А як буду собі просити, буду з двома руками", - передає жебрак львів'янам.

А потім автор відео побажав щастя чоловікові, якого звуть Іван.

Нагадаємо, "Безногий" жебрак дивом зцілився прямо на вулиці: "Встань і йди!"

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові спіймали чоловіка з тушами мертвих тварин, що розвозить містом - "Він шаурміст, не заважайте працювати"

Знай.ua писав, киянин виявив дивну бабусю на колінах: хустка, вуса і чоловічий бас