У Львові чоловік викликав наряд полції через відмову дружини виконувати подружній обов'язок.

Про це написала прес-секретар патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій у Фейсбуці.

Львів'ян кілька разів викликав поліцейських через страх, що його звинуватять у сексуальних домаганнях, і просив "надіслати 2 високі Поліни".

"Заявника пограбувала жінка - жінка краде любов, жінка відмовляється займатися сексом, заявник боїться до неї наближатися, щоб не звинуватили в сексуальному домаганні, просить направити дві високі Поліни", - йдеться в одному з викликів, що надійшли до патрульних.

Фото: Катерина Рибій / Фейсбук
Фото: Катерина Рибій / Фейсбук

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці прибули на місце події і виявили, що його дружини в квартирі не було, а сам заявник виявився п'яним. За куріння в під'їзді та за неправдивий виклик на чоловіка склали адмінматеріали.

Примітно, що 44-річний чоловік вже мав адмінматеріал за помилковий виклик на початку року, але тоді заплатив копійки, тепер же йому доведеться розщедритися за свою витівку.

У патрульній поліції пояснили, що не відреагувати на виклик патрульні не можуть і уточнили, що "Поліна розшифровується, як поліція проти насильства".

Нагадаємо, раніше Згадала тільки своє ім'я: пенсіонерка з Києва під час прогулянки втратила пам'ять, поліція допомогла знайти будинок

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві копи врятували жінку, яка ризикувала життям на вікні 9-го поверху - "за мить до…"

Також «Знай.иа " писав, що "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок