8 липня - день сім'ї, любові і вірності. Що потрібно зробити в цей день, щоб знайти свою другу половинку, або ж відносини стали тільки міцніше.

Щороку в цей день відзначається День Петра і Февронії, який в народі ще називають днем сім'ї і вірності. Предки вірили, що можна не тільки зміцнити вже існуючі відносини, але, і позбутися від самотності.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Сімейне свято - час застілля, коли господині намагаються приготувати улюблені страви других половинок. Готують їх з любов'ю.

Є спеціальний ритуал на любов, який, повинен точно допомогти. Потрібно зібрати польові ромашки, і зробити з них вінок, після чого повісити на вхідні двері. Також, його можна побризкати священною водою, і помолитися святим.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сім'я, фото: Pixabay
Сім'я, фото: Pixabay

Світле свято, яке присвячене гармонії в родині і любові святкують широко. Прийнято проводити якісь урочисті святкування, на яких моляться святим і просять захисту.

Вважається, що в цей день добре буде побратися, або ж одружитися, тоді шлюб буде міцним, і до самого кінця. У нашій країні це свято не відзначали до 2011 року, після чого, був підписаний наказ Президентом України, і виходить, що вперше офіційно він пройшов 8 липня 2012 року.

Сім'я, фото: Pixabay
Сім'я, фото: Pixabay

Міжнародні день сім'ї відзначають з 1994 року, і у нього інша дата - 15 травня. Згадувати про сімейні цінності можна двічі на рік, а краще, зовсім ніколи про них не забувати.

Нагадаємо, що передбачення Ванги на 100 років вперед: скільки житимуть люди і чи зникне бідність

Як повідомляв портал Знай.uа, звернення до Бога за зціленням: цю молитву потрібно знати напам'ять