Дотримання простих правил догляду при вирощуванні полуниці важливі для пишного цвітіння і багатого врожаю. Особливості підгодівлі, обрізки листя і збору ви знайдете в цій статті.

Сезонна смачна ягода Полуниця дає нашому організму безліч корисних речовин і надає позитивний вплив на здоров'я очей, стан шкіри, покращує пам'ять, і навіть знижує ризик розвитку раку.

Telegram-канал "Щоденник дачника. Сад і город" розповів про нехитрі секрети успішного підгодовування.

Полуниця,  скріншот із відео
Полуниця, скріншот із відео

Полуницю підгодовують три рази на рік

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

- Ранньою весною після обрізки листя полуницю підгодовують комплексним мінеральним добривом (нітроамофоскою - 1 ст. л. на 10 л води) або органічним добривом (настій коров'яку, розведеного водою 1:10, або курячого посліду - 1:12). Полуницю удобрюють під корінь, використовуючи 0,5 л розчину під кожен кущ.

- B період бутонізації і дозрівання плодів полуниці більше потрібно калію, тому для підгодівлі можна використовувати калійну селітру, золу або настій курячого посліду. Обприскування полуниці мікроелементами під час цвітіння і зростання зав'язей значно збільшує її врожайність (на 10 л води - щіпка борної кислоти).

- Після збору врожаю і обрізки старого листя підгодовують комплексним мінеральним або органічним добривом (2 ст л.нітроамофоски, 1 стакан золи на 10 л води). Підживлення полуниці в серпні сечовиною (30 г на 10 л води) сприяє закладці і збільшенню квіткових бруньок, що збільшить урожай наступного року.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн - дуже смачна і ніжна страва.