Для жителів міста Львів з'явилися важливі новини. Так, починаючи з вівторка, 22 червня, в місті почали відновлювати постачання гарячої води для споживачів постачальники "Львівтеплоенерго" та "Залізничнетеплоенерго".

Про це стало відомо завдяки заяві міського голови Андрія Садового в ефірі однієї з місцевих радіостанцій.

Гаряча вода, фото https://galnet.fm/
Гаряча вода, фото https://galnet.fm/

"Ми починаємо відновлювати постачання гарячої води після гідравлічних випробувань. На жаль, зараз альтернатив цій процедурі немає. Якщо ми хочемо якісно готуватися до зими, то ми повинні перевірити всі наші мережі, адже більшість з них будувалися за часів Радянського Союзу, а тоді не сильно звертали увагу на якість. Під час гідравлічних випробувань ми багато мереж міняємо, виявляємо проблемні моменти. Можливо з часом, коли ми всі мережі замінимо на нові, то в таких випробуваннях не буде потреби, але поки інших варіантів немає", — заявив Садовий.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що у Львові місцеві школярі знову платитимуть за проїзд у громадському транспорті, зокрема у маршрутках. Починаючи з четверга, 17 червня, у Львові проїзд для учнів у міських автобусах знову стає платним. Зазначимо, що такі нововведення діятимуть на час літніх канікул.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомляли, біль, температура і слабкість: доктор Комаровський розповів, як уберегти дітей від теплового удару.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, тариф на опалення в опалювальному сезоні може зрости на 15-40%, - Завальнюк.