З Берліна на крилах хайпа прилетіли новини про доволі відкритого дідуся Гюнтера Краббенхофта та його мадам Брітт Кані. Їх стилі витримані, як хороше вино.

Незважаючи на свій срібний вік сеньйорів (їм приблизно по 75 років), вони ведуть активне життя і не тільки з'являються на всіляких культурних і громадських заходах, а й підривають танцполи.

Про цю парочку пише одне з берлінських видань.

Історія Гюнтера Краббенхофа, скріншот: YouTube
Історія Гюнтера Краббенхофа, скріншот: YouTube

Брітт і Гюнтер поділяють великий смак до моди і освоїли вміння поєднувати свій гардероб з гострими і непідвладними часу нарядами, які ніколи не вийдуть з моди.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Гюнтер дійсно став популярним і отримав прізвисько "дід-хіпстер". Гюнтер дякує танцям за своє міцне здоров'я. Їх він відкрив для себе вже в похилому віці.

Історія Гюнтера Краббенхофа, скріншот: YouTube
Історія Гюнтера Краббенхофа, скріншот: YouTube

"З того чау я дозволяв собі пропустити одну-другу фітнес-програму, мені просто потрібно трохи силових тренувань на стороні", - поділився Гюнтер.

Історія Гюнтера Краббенхофа, скріншот: YouTube
Історія Гюнтера Краббенхофа, скріншот: YouTube

Всупереч тому, що ви можете подумати, він в молодості ніколи не був особливим модником.

"Мені б це сподобалося тоді, так. Але я не був тим, хто бунтував, я робив те, що мені говорили батьки", - зізнається Гюнтер.

Замість цього Гюнтер став шеф-кухарем: "Спочатку мені було важко, але це було нормально. Абсолютно нормальна робота".

Проте, дідусь-хіпстер сказав, що в юні роки він все ж слідкував за новинками моди.

"У Ганновері, де я виріс, ми бігали в шортах, коли шорти тільки входили в моду для чоловіків. І з римськими сандалями теж! Але ми швидко відпустили це. Коли я приїхав в Кройцберг більше 30 років тому, я в основному одягався в чорне, але завжди в особливе чорне, з родзинкою", — додав Гюнтер, якому також пощастило зустріти свою другу половинку, що розділяє його прагнення до такого стилю життя.

Раніше повідомляли, Віталій Козловський перетворився на синє яєчко заради фанаток і Пономарьова: "Я заспівав, пишаюся...".

Як повідомляв Знай.uа, Дніпро слідом за Полтавою влаштував "секонд-хендівську" облогу: штурмували щосили.

Знай.uа писав, киянин у метро натягнув кепку на протигаз - "Шах і мат, коронавірус!".