Олександр Пономарьов, український співак та композитор, привітав колегу по сцені та чудового друга Віктора Павліка із народженням сина.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Пашка @viktorpavlik, вітаю тебе з народженням сина! Божого благословіння Вам!», - написав Пономарьов, публікуючи свій знімок.

«Вітаю!!! Нехай росте Здоровим і Щасливим!!!», «Ура! Рада за них, дякувати Богу все добре, хай росте здоровеньким - батькам на радість», «Щирі вітання!!!», - зичать щастя новонародженому молодшому сину Віктора Павліка українці в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Додамо, що зовсім недавно, на Великдень, Віктор Павлік взяв участь у проекті Пономарьова, в рамках якого українські співаки виконали молитву 12 мовами світу. Зокрема, Павлік заспівав турецькою, адже сам співак має турецьке походження.

Мама малюка – молода дружина Павліка Катерина Репяхова, яка молодша за свого чоловіка на 27 років.

Нагадаємо, раніше Вагітна дружина Віктора Павліка розповіла, як завоювала чоловіка: "випадково вийшло"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Віктор Павлік опинився у вогняному лісі, поки Репяхова готується до пологів

Також "Знай.uа" писав, що Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павліка: "це не по-чоловічому"