На Волині місцеві жителі помітили, що на одній з ялинок проріс Христос-Спаситель.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Регіоналіті".
Так, стало відомо, що на Волині місцеві жителі помітили незвичне явище. Вони стверджують, що на ялинці проріс Христос-Спаситель подібний до статуї у Ріо-де-Жанейро. Містяни вбачають у цьому гарний знак.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Волиняни повідомляють, що на луцькій ялинці проріс Христос-Спаситель, як у Ріо", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Регіоналіті".

Для довідки:
Христос-Спаситель — статуя Ісуса Христа в Ріо-де-Жанейро, Бразилія. Статуя має розмір 39,6 м заввишки (розмах рук 28 метрів), важить 1145 тонн, і знаходиться на вершині 710-метрової гори Корковаду в національному парку ліс Тіжука. Вона була збудована як символ християнства, статуя стала символом Ріо-де-Жанейро і Бразилії.

Раніше повідомляли, в УПЦ пояснили суть таїнства причастя.

Як повідомляв Знай.uа, захист душі і тіла у важку хвилину: сім найсильніших молитов, які потрібно читати раз на тиждень.

Знай.uа писав, у Харкові посеред міста відкрили "портал в рай": "Молитва за кожного".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще