Наприкінці червня у Львові відзначатимуть 20-річчя візиту Папи Івана Павла II. Саме тому, в міських церквах відбуватимуться різні тематичні події.

Про це повідомляє портал Lviv1256.

Так, стало відомо, що 21 червня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові виставлять мощі Папи Івана Павла II

У соборі святого Юра віруючим приділять повний відпуст з благословення Папи Франциска. Крім того, 23 червня бажаючі зможуть долучитися до особливого моління на чотках, яка колись належала Папі Іоанну Павлу II. Щодня з 21 по 27 червня відбуватиметься зачитування енциклік святого Папи Івана Павла II.

Вiзит Пaпи Івaнa Пaвлa ІІ на Львівщину
Вiзит Пaпи Івaнa Пaвлa ІІ на Львівщину

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

21 червня в храмі Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові виставлять до шанування ікону і мощі святого Папи Івана Павла II.

З нагоди 20-ліття візиту до Львова святого Івана Павла ІІ Папи Римського 19 червня o 11:00 відбудеться велопробіг. Він проходитиме за маршрутом візиту святого Івана Павла ІІ до Львова (Іпoдрoм – Сoбoр Святoгo Юрa – УKУ – Сeмiнaрiя Святoгo Дyхa – Хрaм Рiздвa Прeсвятoї Бoгoрoдицi – мiсцe зaгибeлi o. Aндрiя Іщaкa);

Раніше повідомляли, смирення і благоговіння перед Всевишнім: коли і навіщо віруючим ставати на коліна.

Як повідомляв Знай.uа, Митрополит Антоній розповів, у чому сенс життя християн.

Знай.uа писав, топ хороших факторів для майбутнього чоловіка: Біблія розповість, які варіанти варто відразу відмітати.