Наприкінці червня у Львові відзначатимуть 20-річчя візиту Папи Івана Павла II. Саме тому, в міських церквах відбуватимуться різні тематичні події.

Про це повідомляє портал Lviv1256.

Так, стало відомо, що 21 червня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові виставлять мощі Папи Івана Павла II

У соборі святого Юра віруючим приділять повний відпуст з благословення Папи Франциска. Крім того, 23 червня бажаючі зможуть долучитися до особливого моління на чотках, яка колись належала Папі Іоанну Павлу II. Щодня з 21 по 27 червня відбуватиметься зачитування енциклік святого Папи Івана Павла II.

Вiзит Пaпи Івaнa Пaвлa ІІ на Львівщину
Вiзит Пaпи Івaнa Пaвлa ІІ на Львівщину

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

21 червня в храмі Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові виставлять до шанування ікону і мощі святого Папи Івана Павла II.

З нагоди 20-ліття візиту до Львова святого Івана Павла ІІ Папи Римського 19 червня o 11:00 відбудеться велопробіг. Він проходитиме за маршрутом візиту святого Івана Павла ІІ до Львова (Іпoдрoм – Сoбoр Святoгo Юрa – УKУ – Сeмiнaрiя Святoгo Дyхa – Хрaм Рiздвa Прeсвятoї Бoгoрoдицi – мiсцe зaгибeлi o. Aндрiя Іщaкa);

Раніше повідомляли, смирення і благоговіння перед Всевишнім: коли і навіщо віруючим ставати на коліна.

Як повідомляв Знай.uа, Митрополит Антоній розповів, у чому сенс життя християн.

Знай.uа писав, топ хороших факторів для майбутнього чоловіка: Біблія розповість, які варіанти варто відразу відмітати.