Коли у житті починається чорна смуга, то у молитві можна звернутися до Господа, Богородиці, свого Ангела-Хранителя, святого, в честь якого вас назвали, або до божих угодників. Бажано мати ікону того, до кого буде звернене ваше прохання, так молитва матиме більшу силу.

У молитві у скрутну хвилину не можна бажати зла іншим людям або вимагати дозволу проблем способами, що суперечать заповідям християнства. Варто просити стати сильнішим, витривалішим аби з честю перенести випробування.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Перед тим як звернутися за допомогою, потрібно дати волю сльозам. Необхідно очистити себе від негативних емоцій, що накопичилися всередині. Якщо ж ви відчуваєте почуття провини, то обов’язково попросіть прощення у тих, кого ви образили.

Молитва Богородиці для лікування сильного душевного болю:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


“О Пресвята Владичице Богородице! Ти вища за всiх ангелiв i архангелiв i за все творiння чеснiша. Ти помiчниця покривджених, зневiрених надiя, убогих заступниця, засмучених утiха, зголоднiлих кормителька, нагих одiяння, недужих зцiлення, грiшних спасiння, всiх християн помiч i захист. О всемилостива Владичице, Дiво Богородице, милiстю Твоєю спаси й помилуй i ризою Твоєю чесною захисти всiх християн православних. I ублагай, пречиста Владичице, Христа Бога нашого, щоб змiцнив Вiн нас силою Своєю з неба на невидимих i видимих ворогiв наших. О всемилостива Владичице Богородице! Пiднеси нас iз безоднi грiховної i визволи вiд голоду, мору, землетрусу й повенi, вогню й меча, вiд нападу ворожого та мiжусобицi, вiд наглої смерти, вiд повiтря згубного, вiд пошести смертоносної та вiд усякого лиха. Подай, пречиста Владичице, мир i здоров’я рабам Твоїм (iмена) i всiм православним християнам, i просвiти їм на спасiння розум та очi сердечнi, i сподоби нас, грiшних рабiв Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого. Бо влада Його благословенна й препрославлена з Безпочатковим Його Отцем i Пресвятим, Благим i Животворчим Його Духом, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.”

Раніше ми писали про те, як попросити Бога про благодать в домі: молитва при сімейних незгодах.

Нагадаємо, сильна молитва на успіх у всьому: як просити Бога про удачу.

Як повідомляв портал Знай.uа, сильна молитва ангелу-хранителю допомагає прийняти рішення і не робити помилок.

Також портал Знай.uа писав, як молитися при сильній хворобі: знайдіть порятунок у Бога.