Відомий український телеведучий Сергій Притула досить активний у своїх соціальних мережах. Тут він ділиться своєю думкою щодо тої чи іншої події або ж цікавими моментами з життя.
Цього разу Притула опублікував фото свого сина Дмитра, який радіє тому, що закінчив навчання у 7 класі. Телеведучий зазначив, що цей період є для його сина особливим, адже він три місяці поспіль зможе гратися з сестрами, мандрувати або ж просто насолоджуватися літом.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Ти, коли позаду стробоскоп з навчання онлайн/офлайн, а попереду 3 місяці безтурботності, забавляння сестер, мандрівок Карпатами і полуниці/суниці/смородни/порички/аґрусу/вишні/черешні/ревеню/кізилу і т.д. у бабусі))))!!! До зустрічі у 8 класі!!!", - так Сергій Притула підписав фото сина Дмитра.

Фанати Сергія Притули одразу ж у коментарях прийнялися бажати його сину Дмитру гарних канікул аби набратися сил перед навчанням у восьмому класі.

"Гарного літа малому Притулі. Смачних ягідок у бабусі. Яскравих вражень", "Респект і повага 80-того рівня Бабусі, за вдале виховання двох поколінь", "Вітаю Вашого синочка!!", "Молодець, Дмитрику! Слухай Бабцю і буде тобі завжди добре!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Притула показав, як правильно носити вишиванку: оце козак. Сергій Притула пояснив, кому не варто одягати вишиванку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Притула розкрив таємниці закулісся із Go_A перед Євробаченням: "Влаштували холодний душ".

Також "Знай.ua" писав, Сергій Притула показав мамі світ, а Алекс якутов приготував шарлотку: найзнаковіші подарунки знаменитостей. Знаменитості розповіли про найбільш пам'ятні подарунки