Відомий телеведучий Олексій Суханов який веде соціальне ток-шоу "Говорить Україна" на телеканалі "Україна", має досить широку аудиторію прихильників. Тому час від часу знаменитість тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя у своєму instagram.
Цього разу Олексій Суханов вирішив підняти своїх підписникам в instagram настрій та записав свої запальні танці на відео. Відомий телеведучий трішки порухався під ритмічну музику та зобразив щось на кшталт лезгінки.

Олексій Суханов, фото з instagram
Олексій Суханов, фото з instagram

" ..розминаюся перед новим шоу з Олександром Лещенко 😜😜😜дивіться в YouTube❤️", - так Олексій Суханов підписав відео зі своїми запальними танцями.

Олексій Суханов, фото з instagram
Олексій Суханов, фото з instagram

Користувачам мережі прийшлися до душі ритмічні танці Олексія Суханова і вони прийнялися залишати свої коментарі.

"Суперово, ви класний! Хочу з вами також! Ви позитив! 😍🔥", "Обожнюю❤️☝️", "Який задорний🔥🔥🔥🔥🔥", "Супер, Олексій! Ви, просто душка 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️" , "ВИ - чарівний, бомба, ракета, петаррррда🔥🔥🔥", "Ви - чарівний!", "Браво .. Супер красунчик🕺🕺🕺👍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, відомий ведучий Суханов "спокусив" касирку в Сільпо: закрутив просто посеред супермаркету.

Як повідомляв портал Знай.ua, український ведучий переживає важку втрату, була прикладом: "Залізна леді".

Також Знай.ua писав, Ані Лорак показала нового члена сім'ї, ніжно обіймаючи малюка: "Знайомтеся, це..."