На Львівщині розпочались Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту.
Про це повідомляє ДСНС України.
Так, стало відомо, що у середу, 26 травня на Львівщині розпочались ХХХІІІ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля. Переглянути онлайн трансляцію заходу можна тут.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Варто зазначити, що спортсмени будуть змагатись в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та вправлятимуться в пожежній естафеті.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

"Щороку в пам’ять про загиблих Героїв Чорнобиля, під патронатом ДСНС, в Україні проводяться Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту, які спрямовані на збереження пам’яті про славетний подвиг героїв-пожежних.Сьогодні спортсмени будуть змагатись в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та вправлятимуться в пожежній естафеті 4х100", – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, що Олександр Зінченко достроково вибив чемпіонство у "Манчестер Юнайтед": третя перемога українця до ряду

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Василь Вірастюк ростить собі заміну: як богатир з синами спортом займається

Також, "Знай.uа" писав, що Київщина прийме Фестиваль кінних бойових мистецтв