За життям Ірини Федишин в Instagram стежить майже 400 тисяч людей. Тому аби бути ближчою зі своїми фанатами зірка часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Ірина Федишин опублікувала фото зі своїм чоловіком Віталієм Човником та заінтригувала своїх фанатів. Зірка зізналася, що має хороші новини, але розповість про них трішки згодом.

Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram
Ірина Федишин з чоловіком, фото з instagram

"Маємо для вас гарні новини 🙈🔥Ввечері розкажемо 🥰 А поки що, Ваші варіанти ... 😉", - написала Ірина Федишин.

У коментарях під фото підписники зірки одразу ж прийнялися вгадувати, що ж за гарні новини хоче розповісти зірка. Більшість з фанатів співачки припустили, що їхня родина чекає на поповнення.

"Ви вагітні🔥", "У Вас буде донечка 👏", "У вас з чоловіком буде малятко?)", "Картопля зійшла😂", "День народження вашого старшого сина", "Малятко", "Вагітна?", "Нова пісня🔥🔥🔥🔥", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Леся Нікітюк в купальнику похвалилася попкою, як у Кім Кардашьян: "Намазалася кремом"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль похвалилася несподіваним талантом 12-річного сина Вені

Також, "Знай.uа" писав, що Оля Фреймут зробила знаменитою на весь інтернет "неохайну" незнайомку з вулиці