На сторінці в Instagram відомої української співачки Ірини Федишин з’явилася нова публікація, у якій вона розповіла, як допомагала матері саджати картоплю.

«Ми знову посадили картоплю! Хоча мама казала, що цього року нічого на городі садити не буде! Буде віддихати!!! Тільки трошки петрушки посіє, кропчику, морквочки, кабачків трьох видів, кукурузки, цибульки, бурячків, фасольки... трошки розсади посадить - помідорів, перчику, капусточки, синеньких... ну й барабульок трошки... мішків 30... І ВСЬО! Буде віддихати цього року...», - із гумором написала акторка.

На опублікованих кадрах усміхнена Ірина в білих брюках та білих кросівках разом із синами допомагає матері із посадкою городини.

«Молодці, ваша сім'я просто чудова. дай бог вам усім здоров'я», «Як кажуть, що посієш, те пожнеш, ви чудові разом, гарно рясного урожаю вам і всій Україні», - бажають фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Ото зірка, зняла корону і пішла садити картоплю», «Ти, певно, одна із єдиних, хто не має зіркової хвороби», - захоплюються українці.

«Молодці, Ви показуйте приклад, як потрібно шанувати і допомагати батькам, це і є українська культура», «Гарного врожаю!!! Молодці!!! Ми також довго тримали огород і завжди все саджали!!! Своє із огороду, магазинному не рівня!!!», «Ой як це знайомо, ця фраза... Яка повторюється не один рік. Дай Боже здоров'я всім батькам, що є сили і бажання це все творити», - пишуть фанати.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк в купальнику похвалилася попкою, як у Кім Кардашьян: "Намазалася кремом"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль похвалилася несподіваним талантом 12-річного сина Вені

Також, "Знай.uа" писав, що Оля Фреймут зробила знаменитою на весь інтернет "неохайну" незнайомку з вулиці