У Львові вантажник Привокзального ринку тримав у себе лисеня, облаштувавши йому місце у коробці на складі. Небайдужі забрали в чоловіка тварину і віддали волонтерам.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "Домівка врятованих тварин" повідомив активіст та зоозахисник Орест Залипський.

"Маємо трох малих)) Всі з різних місць, одного забрали на Привокзальному базарі у грущика, який тримав його на складі в коробці. Іншого привезли люди які його знайшли біля міста на польовій дорозі ледь живого, а все через отруєння хімікатами якими кроплять поля. Третій приїхав поза вчора і така ж сама історія, отруєння після того як кропили поля", - розповів Орест.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно стало відомо про те, що ведмідь Юра, якого забрали у власника з міста Косів, помер у реабілітаційному центрі "Синевир". Про це на сторінці Facebook-спільноти "Місто Косів" розповів екскурсовод Гуцульщини і мешканець міста Косів Андрій Перкатюк.

Нагадаємо, раніше Ведмедик Умка загинув у зоопарку через недобросовісних відвідувачів: "не зміг з ним впоратися"

Як повідомляє портал Знай.ua Страждаючий від спеки ведмідь увірвався в дитячий басейн: розслабився і захропів на дві години

Також Знай.ua писав, що Чим займаються дикі ведмеді в гостях: відео