У Львові продовжують красти лавки - про черговий інцидент повідомила місцева жителька на сторінці "Гаряча лінія міста Львова" у Facebook.

"Доброго дня, вже зникла з алеї одна лавка (подалі на алеї, навпроти пожежної частини), тепер хтось вже очевидно кілька ночей поспіль готує на виніс цю що перед Будинком Архітектора. Можна її встановити міцніше? Дякую", - йдеться у зверненні очевидиці.

Скріншот Facebook

"Кругом ж камери. Як це так. Поліція машини на штраф пильнує, а лавки отак взяв і пішов, як крісло з власного дому", "Якщо сьогодні цю ніхто не забетонує то буде ще однією менше", "Комусь сподобалися лавочки і їх переміщають собі на "фазенду", або десь у подвір'ї. Не думаю, що їх крадуть ради металобрухту", - пишуть розлючені коментатори.

"З такими злодіями робити благоустрій у місті - марна справа. Кричать, що хочуть бачити чисті вулиці з аккуратними лавками та бордюрами, а потім самі ж усе це крадуть", - резюмують містяни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що "Клофелінщіца" з "Глухаря" попалася на крадіжці грошей: актриса затримана

Як повідомляв портал "Знай.uа", ЗСУ викрили терористичну групу на Луганщині: хотіли розпорошити небезпечну речовину

Також, "Знай.uа" писав, що 8-річний хлопчик потрапив у пастку до 43-річного зловмисника: пропонував жити разом