Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала, як із подругами влаштувала дівич-вечір. Вона також запропонувала своїм фанатам вгадати, хто на знімку - наречена.

Відповідне фото вона опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Море, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль, коктейль... p.s. Вгадайте, хто з нас йде під вінець? Підкажу, та що спиною до вас», - підказала вона. При цьому всі дівчата позаду – спиною до глядача.

«Та, яка добре знає китайську!», - підказала Нікітюк в коментарях.

Фанати одразу ж почали вгадувати, хто ж наречена, та захоплюватися яскравим відпочинком ведучої.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

«Там хтось живий з мужиків остався на острові?», - запитала телеведуча Даша Астафьева в коментарях.

«Знову тепло і добре», «Леся, ну це шикарно і купальник суперський», - пишуть їй прихильники.

«Мммм, які ноги! Та й взагалі, краса!», - додають інші коментатори під знімком.

Нагадаємо, Сергій Притула розповів про заміжжя Лесі Нікітюк: "Буду співати на весіллі". Сергій Притула розповів про весілля телеведучої.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк зізналася Сергію Притулі, з ким у неї були стосунки: "Прокурор". Леся Нікітюк розповіла про свої стосунки.

Також "Знай.ua" писав, Леся Нікітюк не змовчала через домагання Костянтина Меладзе: "Хотілось би". Леся Нікітюк прокоментувала скандал з Костянтином Меладзе.