Відома українська акторка Ольга Сумська, яка отримала маштабну популярність завдяки головній ролі у серіалі "Роксолана" й досі продовжує тішити своїх фанатів.
Щоб бути з ними більш ближчою зірка активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться моментами з життя та корисними порадами.

Ольга Сумська, скріншот stories
Ольга Сумська, скріншот stories

У свої 54 роки Ольга Сумська має чудовий вигляд, якому багато хто міг би позаздрити. Залишатися такою ж красивою зірці звичайно ж допомагають походи до косметолога, проте не останнє місце у її життя займає спорт.
Так, цього разу у своєму Instagram зірка показала, що відправилася на вечірню пробіжку. Саме такі заняття спортом допомагають Сумській тримати своє тіло в тонусі, особливо після Великодніх свят та смаколиків.

Ольга Сумська, скріншот stories
Ольга Сумська, скріншот stories

"Вечірню пробіжечку ніхто не відміняв. Тому вперед і тільки вперед", - зазначила Ольга Сумська.

Нагадаємо, рецепт паски від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "я вибираю так жити".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера: "чи варто?"