Популярна українська акторка Ольга Сумська, яка отримала широку впізнаваність завдяки ролі Роксолани навіть зараз не втомлюється радувати своїх фанатів новими ролями в кіно або театрі. Також зірка часто бере участь в різноманітних телешоу.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram в розділі сторіс актриса показала малюка, який сховався у неї під спідницею.

Сумська поцікавилася, як звуть хлопчика, і здавалося що його кличка - Клаус.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вже восени відбудеться прем'єра третього сезону серіалу "Кріпосна". У серіалі глядачі побачать дебют нової виконавиці головної ролі-25-річної Соні Прісс. Однак інші актори залишаться незмінними. Так, відома українська актриса Ольга Сумська показала закулісся серіалу "Кріпосна". Зірка показала, як перевтілюється в роль Софії Косач.

До слова, нещодавно Сумська показала, як разом з родиною відсвяткувала Великдень. Зірка розповіла, що освячувала кошики з пасками і крашанками в Києво-Печерській лаврі, примірявши довгу сукню бежевого кольору, накинувши на голову білосніжну хустку.