Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну армію шанувальників. Через це зірка часто тішить їх новими хітами чи участю у різноманітних телевізійних шоу. Не забуває зірка і про свій Instagram, тут вона ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу у своєму Instagram Тоня Матвієнко вирішила потішити фанатів та показати всю свою співочу родину. Вона опублікувала фото на якому позує її чоловік Арсен Мірзоян, легендарна Ніна Митрофанівна та її донька Ніна.

Фото зі сторінки Тоні Матвієнко
Фото зі сторінки Тоні Матвієнко

" Помітила, що давно всі разом не були у кадрі. Привіт друзі😘🥳👋🏻", - так Тоня Матвієнко підписала опубліковану світлину.

На фото співоча родина позує на фоні дерев'яної стіни. Ніна Матвієнко обрала для фото темно-синю вишиту сукню та стильний капелюх. Тоня Матвієнко у свою чергу одягла пальто зеленого кольору та обрала стриману зібрану зачіску.

Фото зі сторінки Тоні Матвієнко
Фото зі сторінки Тоні Матвієнко

Маленька Ніна на фото красувалася у принтованій сукні та рожевій кофтинці. А Арсен Мірзоян як і його теща, обрав темну вишиванку, а поверх одягнув чорну кофту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко скасувала свято через ковід: "Обставини сильніші за нас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: зробили це просто на сцені.

Також портал Знай.uа писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".