Ірина Федишин - популярна українська співачка, яка досить активно розвиває свою кар'єру. Саме тому зірка часто тішить своїх численних фанатів новими хітами та відеороботами. До того ж зірка бере активну участь у різноманітних телешоу.
Окрім цього в Ірини Федишин вистачає часу на свій Instagram, тут вона ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя. Цього разу співачка показала як прогулялася весняним Львовом під свою пісню "Там де ти".

Ірина Федишин, скріншот
Ірина Федишин, скріншот

Для прогулянки Федишин обрала досить стильний образ. Зірка одягла сині джинси та теплий рожевий светер. По верх цього вона одягла яскраву безрукавку та доповнила все це білим взуттям та стильною зачіскою.
Варто зазначити, що пісня Ірини Федишин "Там де ти" вийшла у 2020 році. Слова та музика належить авторству самої ж співачки.

Нагадаємо, що дружина Дзідзьо Slavia заговорила про обійми коханого: "мрії збуваються"

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандал на шоу "Маска": Злата Огневич у костюмі Сонця розгнівала українців

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу вся в чорному різко змінила зовнішність: "Виходячи з ваших смаків"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще