У Львові жінка, що прийшла в супермаркет на вулиці княгині Ольги, помітила, що тут торгують фальсифікатом.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише польський активіст Томаш Барт і публікує відповідні фото.

"В епоху епідемії у Львові з’явилися фальшиві польські ковбаси з Консполя, які пані Марія Грінченко купила в магазині по вул. Княгині Ольги у Львові. Вона відразу ж визнала, що ковбаси значно відрізняються смаком від тих, які вона колись купила у польському супермаркеті. З лівого боку фото упаковки фальсифікатів куплених у Львові (будь-ласка, зверніть увагу на штрих-код), а праворуч оригінал з супермаркету в Польщі. До чого дійшло…", – йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.